Černý čaj je čaj, který prochází delší oxidací než zelený čaj, oolong (polozelený) nebo bílý čaj. Ale všechny tyto typy jsou vyráběny z lístků Camellia sinensis. Černý čaj má silnější vůni než ostatní méně oxidované čaje. V Číně je černý čaj známý pod názvem červený čaj, který více vystihuje barvu čaje. Pod názvem černý čaj se v Číně spíše setkáme s tradičním puerhem. Tím se Čína liší od západního světa, kde se "červeným čajem" rozumí spíše jihoafrický rooibos.

Oxalis s. r. o.

Výsledky 16 - 17 z 17
Začátek12NásledujícíKonec
vietnam-black-tea-1-kg

Černý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau nacházející se v severozápadní části Vietnamu....

Modifikátor variant ceny:
Prodejní cena se slevou
Cena: 118 Kč
Hodnota DPH
Cena / kg:
Obrázek nenastaven

Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev...

Modifikátor variant ceny:
Prodejní cena se slevou
Cena: 183 Kč
Hodnota DPH
Cena / kg:

Začátek12NásledujícíKonec

Strana 2 z 2
0
Nákupní košík
Váš košík je prázdný